Er det svært at børnesikre sit hus?

lås til køleskab og fryser

Børnesikring lyder lidt som om man har brug for en ekspert eller en professionel til at gøre det hele for en. Man ville som minimum ønske man kunne ringe til en ven. Men bare rolig det er faktisk ikke så slemt.

Du vælge få men sikre produkter der gør dit liv nemmere. Vi har faktisk også sat en indikator på de fleste af vores produkt er alt efter hvor svære de er at sætte på.

 

F.eks.:

Sværhedsgrad: 5

Disse skabslåse har en sværhedsgrad på 5 fordi de skal sidde helt lige, dette kan godt være svært på nogle skuffer. Hvis du har spørgsmål så kontakt os endelig på info@bornesikring.dk 🙂

Vores sværhedsgrad går fra 1- 5. hvor 5 er det sværeste at sætte på.

 

Dette er fra vores skuffesikring og den er ret svær at sætte på. Dog findes der også nemmere produkter.

Sværhedsgrad: 1

Vores sværhedsgrad går fra 1- 5. hvor 5 er det sværeste at sætte på.

Som er vores skum dørstopper.

Det bedste råd vi kan give er at hvis produktet bruger tape så husk at vaske området af før du sætter tapen på. Lad det tørre rigtig godt og lad produktet sidde i 24 timer uden at du rører ved det.

Grunden til at det er vores anbefaling er for at fjerne fedt rester som kan nedbryde limen og derved gøre produktet mindre stabilt.

Hvis du køber en af vores kantbeskyttere vil vi også anbefale at du ruller den ud og måske ligger den i pres inden du sætter den på bordet.

Hvis du skulle få brug for hjælp er du altid velkommen til at skrive til os.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0

Din varekurv