Persondatapolitik

Dataansvar.

Børnesikring behandler dine personoplysninger for at kunne sende vare til dig, så du får sikret dit hjem.

Indsamling og formål.

Indsamlingen af data er nødvendig for at v i kan sende pakkerne hjem til dig, samt muligheden for at kontakte dig hvis en pakke mod alt forventning skulle være forsinket.

Vores indsamlede oplysninger er:

  • Dit fulde navn
  • Email
  • Telefon nummer
  • Adresse

Dette er helt almindelige oplysninger, som kun bliver brugt til at sende pakken til den rigtige køber.

For at betalingen kan gennemføres får vi adgang til at lidt information omkring det kredit kort der bliver brugt, informationerne er alt sammen med til at sikre en sikker handel.

Oplysningerne er:

  • Land
  • Navn på kortet
  • Type af kort
  • Udløbdato

Læg gerne mærke til at vi ikke får det fulde kortnummer eller dit CVC nummer, alt dette er med til at sikre en endnu mere sikker handel os hos.

Google reCAPTCHA

Dette website er beskyttet af reCAPTCHA og the Google

Læs mere her:
Privacy Policy og Terms of Service

Klarna

For at kunne tilbyde Klarnas betalingsmetoder, vil vi muligvis overføre dine personlige oplysninger i form af kontakt- og ordreoplysninger til Klarna, for at Klarna kan vurdere, hvorvidt du er kvalificeret til deres betalingsmetoder, og for at skræddersy disse betalingsmetoder til dig. Dine overførte personlige data bliver behandlet i overensstemmelse med Klarnas egen Databeskyttelsesmeddelelse.

Databehandleraftale.

Det er kun ansatte i her ved bornesikring.dk der kommer til at se dine data. Det er kun fragtfirmaet der kommer til at se dine forsendelses oplysninger.

Sletning af personoplysninger.

Vi slette alle dine data når de ikke længere er nødvendige for handlen, dette vil sige 2 år, pga. reklamationsretten. Efter 2 år bliver data slettet i vores system, da de ikke lænegere er nødvendige. Vi gennemgår løbende behovet for opbevaring af data, så det kun er de højst nødvendige oplysninger der bliver gemt.

Har du oprettet en bruger ved os, bliver den automatisk slettet efter at du ikke har brugt den i et år.

Udlevering af oplysninger.

Bornesikring.dk udlevere ikke oplysninger til tredjepart, med henblik på markedsføring. Dette vil sige at alle dine oplysninger bliver på bornesikring.dk og du vil altså ikke blive kontaktet yderligere, efter dig køb.

Indsigtsret.

Du er altid velkommen til at henvende dig for at se hvilke oplysninger vi har på dig. Vi vil dog gerne se id på at vi oplyser informationen til den rigtige. Dette gøres på en Email til info@bornesikring.dk

Klager eller anden form for kontakt.

Henvendelser med ris og ros, eller ønsker du flere oplysninger omkring vores datapolitik, så kan du altid sende en email til info@bornesikring.dk